خواص و طرز تهیه دمنوش زعفران
مواد لازم براي تهيه دمنوش زعفران:
آب جوش 4 پيمانه
شكر 4 قاشق سوپ خوري
زعفران به ميزان لازم
عسل به ميزان دلخواه
خواص: زعفران، طبيعتي گرم و خشك دارد و مقوّي قلب، محرّك قواي مغزي، شادي بخش، خنده آور، ضّدكرم خوردگي دندان، شستشودهنده كليه، مقوّي معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسيت و خلط آور است. در هنگام زايمان براي تسهيل و تسريع روند زايمان مي توان يك مثقال آن را دم كرده ميل نمود امّا در دوران بارداري بهتر است از مصرف زياد آن خودداري كرد.
طرز تهيه: آب را در ظرف مناسبي بريزيد، زعفران و عسل را اضافه و مخلوط كنيد. در ظرف را گذاشته و اجازه دهيد مواد روي حرارت متوسط حدود 5 دقيقه به آرامي بجوشند. سپس مخلوط به دست آمده را از صافي عبور داده و در فنجان بريزيد و سرو كنيد.
برگرفته از نرم افزار جامع گلبرگها
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط پریساعسکری در 1396/06/20 ساعت 10:28:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید