روش تهیه نوشیدنی آلوئه ورا و خواص آن
روش تهیه: ابتدا برگ ها را پوست کنده سپس فیله داخل آن را با آب سرد شسته و بگذارید به مدت 15دقیقه در آب بماندسپس چند دست دیگر بشویید تا تلخی آن کامل از بین برود سپس در مخلوط کن ریخته تا به مایع تبدیل شوند،سپس با عسل یا هر آبمیوه دیگری مخلوط کنید و خنک بنوشید.
خواص:
* آمینواسیدها ، اجزا وقالب های ساختار بدن ما می باشند . هشت امنیو اسید ضروری وجوددارد که در بدن ما ساخته نمی شود که در اجزا گیاه الورا کشف شده است .
*سبب کمک به بهبود تنظیم دستگاه گوارش می شود.
*بااستفاده مداوم نوشیدنی آلوورا احساس تندرستی وسلامتی به شما دست می دهد
*وسطح انرژی بدن افزایش می یابد
*وبه شما کمک می کند تا وزن بدن مناسب ومتعادل گردد .
* آلوورا دارای قابلیت طبیعی دفع سموم می باشد
*نوشیدن مداوم آلوورای می تواند حرکت موجی روده را بهبود بخشیده
*وجذب پروتئین را افزایش دهد
*وهمزمان میزان باکتریهایی را که سبب تخمیر می شوند کاهش دهد
*آلوورا همچنین سبب کاهش سوزش قلب ، معده دیگر ناراحتی های گواراشی می شود .
.damsaz.com
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط پریساعسکری در 1396/04/11 ساعت 03:30:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |