خواص پسته
خواص:
مغز پسته از نظر طب قديم ايران، داراي طبيعت گرم و خشك است. مقدار فراوان آهن موجود در مغز پسته و توانايي بدن براي جذب بالاي آن باعث شده كه پسته به ماده اي موثر براي درمان كم خوني فقرآهن معرفي شود. در ضمن پسته حاوي مقداري پروتئين گياهي، اسيدهاي چرب ضروري، فيبر، روي، كلسيم، فسفر و ويتامين E مي باشد كه همه اين مواد براي سلامتي مفيد مي باشند.
مغز پسته حاوي مقاديري ويتامين A ، آهن، اسيدهاي چرب غيراشباع، ويتامين E ، ويتامين B1, B2, B6، پتاسيم، پروتئين، روي، سلنيوم، فسفر، فولات، فيتواسترول، كلسيم، مس و فيبر است.
پوست سبز پسته تازه از نظر طب قديم ايران سرد وخشك است
مضرات:
مغز پسته چربي زيادي دارد و بنابراين براي معده مناسب نيست و كساني كه معده ضعيف دارند بايد آنرا با زرد آلو بخورند. ضمنا مغز پسته گرم و خشك است خوردن زياد آن باعث گرمي بدن و كهير و دانه هاي قرمز رنگ در پوست مي شود. براي رفع گرمي و خشكي بايد سركه ، انار ترش و يا برگه زردآلوي ترش مصرف نمود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط پریساعسکری در 1396/06/19 ساعت 07:42:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |